SHOWROOM-logo

Showroom Home har spesialisert seg på å skreddersy løsninger til din bolig. Her er det noe til både han og henne. Han får lyden og skjermene, hun får symmetrien, interiøret og de smarte løsningene.
Vi gjør din boligdrøm til virkelighet. Når vi kommer tidlig inn i planleggingsfasen, trenger det heller ikke å være kostbart. Showroom Home er totalleverandør, vi setter oss sammen med dere og finner de rette produkteten og løsningene. Deretter tar vi av oss både installering og innstillinger. Når man overtar boligen, er lys, lyd og bilde integrert på beste måte.
 Trådløst og kabelfritt. Det vakre er både synlig og usynlig!
 

dot-13  Kino

Nå kan du få kino følelsen hjemme. Både voksne og barn tilbringer mye tid foran skjermen for å se filmer, dokumentarer eller serier som man liker. Her er muligheten for å gjøre opplevelsen enda større. Et stort lerret, gir stort bilde som igjen gjør et større inntrykk. Showroom Home kan tilby mange spesialtilpasse løsninger for at dere skal få kinoen innenfor husets fire vegger.


dot-13  Integrasjon

Dagens teknologi gjør at vi kan koble opp dine lys, lyd, bilde apparater til en enkel styringsenhet. Du kan til og med bruke din egen telefon for å styre eletronikken din hjemme. Vi forenkler og tilgjengeliggjør. Enkle løsninger for den kresne kunden.
M&K Sound vegghøyttalere
M&K Sound vegghøyttaleredot-13  LYD

Dine ønsker er vår befaling. Innen lyd finnes det utallige løsninger. Vi finner den løsningen som dere ønsker. Small is big innen denne sjangeren om dagen. Kvalitet på lyd er viktig. Da er det godt å ha fagfolk som vet hva, hvor og hvordan man bør plassere anlegget. Noen løsninger leveres også kabelfritt og trådløst.


dot-13  TV

Det finnes mange ulike størrelser på skjermer. Vi hjelper dere å velge riktig størrelse til riktig plass. Uavhengig av størrelse og produsent sørger vi for dere knivskarpe bilder og gode signaler. Vårt beste salgsargument er at du får et møblement som matcher boligen din. Våre løsninger er trådløse/kabelfrie.