Optimisten og gladlaksen Frank, har jobbet i Showroom i 10 år!

29.08.2023

Frank Mikkelsen sin drøm var å bli pilot, derfor flyttet han til USA i 2005. Der tok han flysertifikatet som første steg på karrierestigen. Etter det vendte han hjem til Norge for å jobbe noen år for å spare opp litt kapital til videre studier. I 2013 begynte han i Showroom og planene og karrieren ble helt annerledes. Det har han aldri angret på. Han vil helst jobbe i Showroom resten av livet!
- Jeg kommer ikke til å slutte her før de bærer meg ut. Jeg kunne ikke tenke meg en annen jobb enn denne for jeg stortrives, sier Frank.

Hva er grunnen til at du trives så godt?
- Samtlige av de som jobber her er varme og jeg opplever dem som min nærmeste familie rett og slett. Vi har et helt unikt kameratskap som gjør at jeg kjenner meg hjemme her med stor tilhørighet. Alle som jobber her, er utrolig heldige som får ta del i dette gode arbeidsmiljøet.

Mannen for utkantstrøkene
Frank er ikke bare fornøyd med kollegaene på jobb, han er også veldig glad i fagfeltet sitt som er AV-montør. Han forteller at det er utrolig interessant på flere måter. Utviklingen innen lyd og bilde går raskt og det synes han er spennende. Han trekker også frem en annen stor trivselsfaktor.

- Jeg elsker å kjøre land og strand, gjerne et godt stykke unna. De jobbene vil jeg helst ha. Jobber som krever litt kjøring og gjerne en overnatting er det ikke alltid rift om blant oss montører. Da får jeg dem stort sett, noe jeg synes er helt perfekt. Jeg liker godt å komme litt ut av bykjernen og oppdage nye plasser og fine folk. Jeg får sett mange idylliske plasser, og det nyter jeg. Også er det slik at folkene i utkantstrøkene ikke alltid er like travle, da blir det ofte litt bedre tid til å bli kjent med kundene på en annen måte, forteller Frank.

Flyr i stua på fritiden
Frank har ikke lagt flygingen helt på hylla. Ettersom han ikke ble flypilot, har det i stedet blitt hans store lidenskap og hobby. To til tre ganger i uka tar han seg en flytur, hjemme i stua. Han er snart ferdig med sin nye flysimulator, og forteller engasjert hvor bra den blir.
- Det blir mye flyging på fritiden. Jeg tar meg en flytur minst to ganger i uken, og den kan vare i flere timer. Jeg blir aldri lei, og jeg storkoser meg med hver tur, smiler han.

Av kollegaer roses Frank for sin kunnskap, sitt engasjement og humør.
- Frank er viktig for teamet i Showroom. Han er et arbeidsjern med glimt i øyet og evig optimist. Han ser alltid etter muligheter når noe er utfordrende, og han tar alt med et smil. Vi setter utrolig pris på han, og er stolte av at han har jobbet hos oss i 10 år, sier Roy Livar Vigdel, daglig leder i Showroom.

Share

Tropiske vibber i møterommet hos Prosjektil.

Tropiske vibber i møterommet hos Prosjektil.
07.10.2021
Velg en skjermsparer som matcher interiøret slik at skjermen skaper en fin stemning når den ikke er i bruk.

Åpning av den nye kafeen i Fjordpiren i Hinna Park!

Åpning av den nye kafeen i Fjordpiren i Hinna Park!
23.09.2021
Wow, for en stemning under åpningsfesten av den nye kafeen i Fjordpiren i Hinna Park! Her har vi levert alt av skjermer, bookingsystemer og lyd. Det fikk vi feiret med nydelige donuts, is og annet snadder!