Optimisten og gladlaksen Frank, har jobbet i Showroom i 10 år!

29.08.2023

Frank Mikkelsen sin drøm var å bli pilot, derfor flyttet han til USA i 2005. Der tok han flysertifikatet som første steg på karrierestigen. Etter det vendte han hjem til Norge for å jobbe noen år for å spare opp litt kapital til videre studier. I 2013 begynte han i Showroom og planene og karrieren ble helt annerledes. Det har han aldri angret på. Han vil helst jobbe i Showroom resten av livet!
- Jeg kommer ikke til å slutte her før de bærer meg ut. Jeg kunne ikke tenke meg en annen jobb enn denne for jeg stortrives, sier Frank.

Hva er grunnen til at du trives så godt?
- Samtlige av de som jobber her er varme og jeg opplever dem som min nærmeste familie rett og slett. Vi har et helt unikt kameratskap som gjør at jeg kjenner meg hjemme her med stor tilhørighet. Alle som jobber her, er utrolig heldige som får ta del i dette gode arbeidsmiljøet.

Mannen for utkantstrøkene
Frank er ikke bare fornøyd med kollegaene på jobb, han er også veldig glad i fagfeltet sitt som er AV-montør. Han forteller at det er utrolig interessant på flere måter. Utviklingen innen lyd og bilde går raskt og det synes han er spennende. Han trekker også frem en annen stor trivselsfaktor.

- Jeg elsker å kjøre land og strand, gjerne et godt stykke unna. De jobbene vil jeg helst ha. Jobber som krever litt kjøring og gjerne en overnatting er det ikke alltid rift om blant oss montører. Da får jeg dem stort sett, noe jeg synes er helt perfekt. Jeg liker godt å komme litt ut av bykjernen og oppdage nye plasser og fine folk. Jeg får sett mange idylliske plasser, og det nyter jeg. Også er det slik at folkene i utkantstrøkene ikke alltid er like travle, da blir det ofte litt bedre tid til å bli kjent med kundene på en annen måte, forteller Frank.

Flyr i stua på fritiden
Frank har ikke lagt flygingen helt på hylla. Ettersom han ikke ble flypilot, har det i stedet blitt hans store lidenskap og hobby. To til tre ganger i uka tar han seg en flytur, hjemme i stua. Han er snart ferdig med sin nye flysimulator, og forteller engasjert hvor bra den blir.
- Det blir mye flyging på fritiden. Jeg tar meg en flytur minst to ganger i uken, og den kan vare i flere timer. Jeg blir aldri lei, og jeg storkoser meg med hver tur, smiler han.

Av kollegaer roses Frank for sin kunnskap, sitt engasjement og humør.
- Frank er viktig for teamet i Showroom. Han er et arbeidsjern med glimt i øyet og evig optimist. Han ser alltid etter muligheter når noe er utfordrende, og han tar alt med et smil. Vi setter utrolig pris på han, og er stolte av at han har jobbet hos oss i 10 år, sier Roy Livar Vigdel, daglig leder i Showroom.

Vi er godt i gang med nye spennende prosjekter etter rekordår i 2023.

Vi er godt i gang med nye spennende prosjekter etter rekordår i 2023.
16.02.2024
Vi har lagt bak oss et godt år med solid vekst i tråd med ambisjoner om å levere fremoverlente løsninger. 2023 var et rekordår på flere områder. Gjennom fjoråret har vi erfart at vi er rigget for store og komplekse oppdrag fra a-å.

Showroom har levert komplett AV-utstyr til NOFO

Showroom har levert komplett AV-utstyr til NOFO
19.12.2023
Etter 20 år på Vassbotnen på Forus har NOFO totalrenovert og oppgradert både lokaler og utstyr, det inkluderer alt AV-utstyr og vi Showroom er stolt leverandør.

Small talk med kontorets bærebjelke, Hege Czybulla!

Small talk med kontorets bærebjelke, Hege Czybulla!
20.11.2023
Funfact: Hege brukte konfirmasjonspengene sine på tidenes stereoanlegg som fylte hele pikerommet.