Showroom har levert komplett AV-utstyr til NOFO

Etter 20 år på Vassbotnen på Forus har NOFO totalrenovert og oppgradert både lokaler og utstyr, det inkluderer alt AV-utstyr og vi Showroom er stolt leverandør.

19.12.2023

Etter 20 år på Vassbotnen på Forus har NOFO totalrenovert og oppgradert både lokaler og utstyr, det inkluderer alt AV-utstyr og vi Showroom er stolt leverandør.

NOFO betyr Norsk oljevernforening for operatørselskap og er en medlemsorganisasjon for oljeselskaper på norsk sokkel med 43 ansatte. De sørger for den private oljevernberedskapen på norsk sokkel.

- Jeg oppdaget Showroom Stavanger i 2015 på et skilt utenfor de gamle lokalene deres i Gamle forusvei. Det første som slo meg da var at de drev på med klær, men jeg fant jo etter hvert ut at det var noe helt annet, ler Veronica Halvorsen, administrasjon- og kommunikasjonsansvarlig i NOFO.

Senere samme år leverte Showroom AV- utstyr til NOFO første gang. Siden den gang det har de vært en trofast og solid samarbeidspartner gjennom en serviceavtale. Den innebærer at Showroom er ansvarlig for at alt går sømløst, med et konsept som er brukervennlig og alltid funker.

Veronica skryter av samarbeidet og arbeidet Showroom utfører.
- Hele organisasjonen med teknikere, montørene, selgerne og prosjektledere oppleves enormt samkjørte. Det gjør at de er enkle og tygge for oss å forholde seg til. De veileder, og sørger alltid for at vi velger de beste løsningene. De følger oss i endringstakten. Samtidig som de holder oss igjen når vi vil litt mye. Det er ikke alltid vi skjønner hva vi trenger, da kan vi har full tillit til at Showroom gjør det, sier Veronica.

Hos NOFO må det alltid funke
Selskapet driver med beredskap og derfor må alt må funke – alltid. De er opptatt av at alt er sømløst, og krever gode relasjoner på tvers av fagene til leverandørene de benytter seg av. For den dagen det oppstår problemer med utstyret er det en forutsetning at leverandører kjenner hverandre, snakker sammen og kjapt kan finne ut hvor problemet ligger for å kunne løse det på raskest mulig tid.

- En ting er når vi jobber i det daglige, men det er hvis det oppstår en uønsket hendelse på norsk sokkel  må vi vite at de tekniske leverandørene våre er påskrudde og ting virker. Vi vet aldri når det trengs, det kan være alt fra søndag kveld, til julaften og 17. mai. Dette er hovedårsaken til at vi har Showroom med på laget, de er vi trygge på og de ordner opp hver gang det trengs. Sammen med Upheads er de et dreamteam, skryter Veronica.

Hvorfor har dere modernisert og totalrenovert?
- Vi flyttet inn her for 20 år siden, ingenting hadde blitt modernisert siden. Vi sto overfor et valg om vi skulle flytte eller totalrenovere alt. Vi landa på det siste, og har ikke angret et sekund. Vi vil være en attraktiv bedrift å jobbe i. Målet vårt er tydelig, vi skal være verdens beste oljevernberedskap, i jakten og konkurransen om de kloke hodene må vi også ha attraktive lokaler, smiler Veronica. Og skryter av at NOFO har alle egne cellekontor. 

Hva er det beste med Showroom?
- Er det lov å si Steffen? Neida, det er hele teamet. De er dyktige og fine folk hele gjengen. Alle er så optimistiske, flinke og tar ting så lett. De stiller alltid opp uansett hva. De er framtidsretta og jobber godt med de andre leverandørene våre. Guttene er sosiale, snille og serviceinnstilte. Også er det sånn at vi ikke alltid vet hva vi vil ha – da hjelper de.

Vi forsterker laget og søker flere AV-teknikere!

Vi forsterker laget og søker flere AV-teknikere!
23.07.2024
Vi søker en til to AV-teknikere som vil bli en del av vårt team.

Pep talk med sjefen!

Pep talk med sjefen!
03.06.2024
Siden 2009 har Roy Livar Vigdel (Rolly) vært avgjørende for år med suksess i Showroom. I 2018 tok han over ansvaret som daglig leder, og kollegaer beskriver han som en bauta i selskapet. Han er masterhjernen bak alt teknisk, og har alltid kontroll.

Mørkeblå steming på SR-Bank arena: «Kraft og kjærlighet» gjennom 19 år!

Mørkeblå steming på SR-Bank arena: «Kraft og kjærlighet» gjennom 19 år!
19.04.2024
Flere av losjene i SR-bank arena er betydelig oppgraderte og fornyet. Det har blitt skikkelig lekkert! Her har vi stått for alt nytt innen lyd og bilde.