Small talk med kontorets bærebjelke, Hege Czybulla!

Funfact: Hege brukte konfirmasjonspengene sine på tidenes stereoanlegg som fylte hele pikerommet.

20.11.2023

Hege har jobbet 11 år i Showroom. Etter tre år som administrativ leder, gikk hun over til salg.

– Der har hun vært suveren siden dag en. Hun er detaljorientert og setter seg godt inn i kundenes behov for å tilby optimale løsninger. Hun er opptatt av å avklare forventninger og sørge for at kundene vet hva de kjøper og hvorfor. Hun er nøye med at alt skal testes ut før overlevering. Samtlige av hennes prosjekter blir levert med 100% kvalitet fra start til slutt, sier daglig leder, Roy Livar Vigdel.

Han kan ikke få skrytt nok av henne.

- Hennes evne til å spre godt humør og positiv energi fører til en fantastisk arbeidskultur, spesielt i stressende perioder. 
Hege er en god sparringspartner og jakter alltid løsninger på komplekse problemer. Hennes kreative og analytiske tilnærming til utfordringer, kombinert med administrativ ekspertise, gjør henne til en avgjørende ressurs i firmaets daglige drift. I sum er Hege en bærebjelke i ShowRoom. Hennes innflytelse strekker seg langt utover hennes direkte arbeidsoppgaver, noe som gjør henne til et uerstattelig medlem av teamet, forteller Roy Livar stolt og engasjert.

Det kan virke som om Hege liker seg best blant gutta boys. Både hjemme og på jobb er det «Hege og gutta». På jobb stortrives hun med temaet som består av henne og åtte menn. På hjemmebane er det henne + mann og fire aktive fotballgutter i alderen 10 – 17 år.

Funfact: Hege brukte konfirmasjonspengene sine på tidenes stereoanlegg som fylte hele pikerommet. En annen ting ikke alle vet er at hun kunne hatt en stor sangkarriere, men sceneskrekken satte en stopper for det.

Hva er det beste med ShowRoom?
-Den gode stemningen på kontoret, samholdet mellom oss kollegaer og ikke minst bransjen vi jobber i.

Hva er din drømmeferie?
-Cruise i Middelhavet med hele familien!

Hva bruker du fritiden på?
- Jeg står mye langs fotballbaner og ser på gutta som spiller kamp. Jeg strikker litt, liker å trene også drar vi så ofte vi kan på hytta i Sirdal, der storkoser jeg meg med ski om vinteren og turer til fots når det ikke er snø.

Hva er livsretten din?
Sushi.

Favoritt tv-serie?
RHOBH - The real housewives of Beverly Hills

Favorittartist?
Vanskelig, liker det meste av musikk. Morten Abel kanskje.

Hva er du lidenskapelig opptatt av? 
-Guttene mine. 

Hva jobber du med for tiden?
- Et stort prosjekt i et større næringsbygg der vi oppgraderer alt av AV utstyr. Det er kjempespennende! 

Ingen slår deg i...? 
- Tålmodigheten min i trafikken, der er jeg seig. Det er god grunn til å tro at Hege har rekorden i å bruke lengst tid på glatte veier når hun skal til hytta i Sirdal.

Vi forsterker laget og søker flere AV-teknikere!

Vi forsterker laget og søker flere AV-teknikere!
23.07.2024
Vi søker en til to AV-teknikere som vil bli en del av vårt team.

Pep talk med sjefen!

Pep talk med sjefen!
03.06.2024
Siden 2009 har Roy Livar Vigdel (Rolly) vært avgjørende for år med suksess i Showroom. I 2018 tok han over ansvaret som daglig leder, og kollegaer beskriver han som en bauta i selskapet. Han er masterhjernen bak alt teknisk, og har alltid kontroll.

Mørkeblå steming på SR-Bank arena: «Kraft og kjærlighet» gjennom 19 år!

Mørkeblå steming på SR-Bank arena: «Kraft og kjærlighet» gjennom 19 år!
19.04.2024
Flere av losjene i SR-bank arena er betydelig oppgraderte og fornyet. Det har blitt skikkelig lekkert! Her har vi stått for alt nytt innen lyd og bilde.