Vi er godt i gang med nye spennende prosjekter etter rekordår i 2023.

Vi har lagt bak oss et godt år med solid vekst i tråd med ambisjoner om å levere fremoverlente løsninger. 2023 var et rekordår på flere områder. Gjennom fjoråret har vi erfart at vi er rigget for store og komplekse oppdrag fra a-å.

16.02.2024

- Nye prosjekter er allerede i gang, og vi gleder oss over alt som kommer. Vi er en fin gjeng som jobber her og vi har store ting på gang, sier daglig leder Roy Livar Vigdel. Styrken vår er nok at vi har god erfaring med solid kompetanse. Jeg opplever at teamet leverer kvalitet hver eneste dag, sier han.

For å levere fremtidens løsninger har kundetilpasning vært viktig, hver kunde er unik og opererer på forskjellige måter. Derfor har det vært viktig å skreddersy løsninger tilpasset den enkelte kunden. 

- Det er den brede kompetansen i alle deler av faget som nok gjør oss konkurransedyktige, forteller Roy Livar. Året som kommer og videre fremover ser veldig bra ut for oss. Hos oss er det teamet samlet sett som leverer, og jeg er skikkelig stolt av alle ansatte. 

I løpet av 2024 skal vi igangsette flere store prosjekter. Alt fra lederkontorer til simulatorrom og beredskapsrom.

- Tilbakemeldingene og resultatene våre tilsier at vi tatt store steg i løpet av 2023. Vi har erfart at vi er rigget for de største og mest kompliserte jobbene innen vårt fagfelt, og slike jobber kommer det mer av i år. Vi gleder oss over en spennende fremtid, avslutter Roy Livar.

Vi forsterker laget og søker flere AV-teknikere!

Vi forsterker laget og søker flere AV-teknikere!
23.07.2024
Vi søker en til to AV-teknikere som vil bli en del av vårt team.

Pep talk med sjefen!

Pep talk med sjefen!
03.06.2024
Siden 2009 har Roy Livar Vigdel (Rolly) vært avgjørende for år med suksess i Showroom. I 2018 tok han over ansvaret som daglig leder, og kollegaer beskriver han som en bauta i selskapet. Han er masterhjernen bak alt teknisk, og har alltid kontroll.

Mørkeblå steming på SR-Bank arena: «Kraft og kjærlighet» gjennom 19 år!

Mørkeblå steming på SR-Bank arena: «Kraft og kjærlighet» gjennom 19 år!
19.04.2024
Flere av losjene i SR-bank arena er betydelig oppgraderte og fornyet. Det har blitt skikkelig lekkert! Her har vi stått for alt nytt innen lyd og bilde.